Samotna... Samotny...

Moderatorzy: Iwo_H, Kolejarz, Roman F., J.J.S

Re: Samotna... Samotny...

Postprzez Marlon » 16 Paź 2009, 07:48

Widzę że wpisują tu się przeważnie Faceci więc i ja postanowiłem się wpisać w sumie chyba w tym nic złego.
Mam nadzieję że poznam tu miła sympatyczna dziewczynę. Nas ewangelików niby jest całkiem sporo to jednak jak mamy sie odnaleźć w tym rozproszonym świecie mniejszośći? Mam nadzieje że zaglądają ty jakieś sympatyczne dziewczyny niestety już mam skończoną nieszczęsną trzydziestkę więc może poznam tu jakąś sympatyczną koleżanke a być może tę jedyną na zawsze? Pozdrawiam wszystkich tu zaglądających!
marlon30@op.pl moje gg 12380884 zadko bywam na nim
Marlon

Dołączenie: 19 Lip 2009, 21:07
Miejscowość: śląska
Wyznanie: Ewangelicko Augsburskie

Postprzez rmp » 07 Lut 2010, 20:53

witam
Mam 22 lata jestem ze slaska i wciaz czuje sie samotny jesli masz chec i czas poznac kogos nowego oraz spedzic troche czasu na wieczornych dlugich rozmowach zapraszam bardzo serdecznie ;) qwerty286s@gmail.com
rmp
Zablokowany

Dołączenie: 07 Lut 2010, 20:45
Miejscowość: slask

Postprzez nickus13 » 23 Lut 2010, 14:52

cześć
jestem z okolic Cieszyna, mam 19 lat, samotna jak by ktoś chciał pogadać niech pisze nickus91@gmail.com
nickus13

Dołączenie: 23 Lut 2010, 14:37
Miejscowość: cn
Wyznanie: ewangelicko augsburskie

Postprzez AREK.M » 04 Kwi 2010, 17:57

Samotność to niezbyt miłe uczucie. I dlatego pomyślałem że może by zostawić tu po sobie ślad. I może dzięki defragmentacji znajdę tę Jedną Jedyną. :)
Ja mam na imię Arek, mam 26 lat, pochodzę z parafii w Jaworzu. Lubię aktywnie spędzać czas wolny, kocham śpiewać i śpiewam w zespole parafialnym. Uwielbiam dobre kino, muzykę, długie spacery. Jak każdy człowiek mam swoje wady i zalety. Te pierwsze staram się eliminować a zalety pomnażać. Chętnie poznam dzięki temu forum nowych ludzi, a może poznam tu TĄ JEDNĄ JEDYNĄ PANIĄ MEGO SERCA. :)))
A TO JEST MÓJ MEIL arek.miklar@wp.pl
POZDRAWIAM WSZYSTKICH SERDECZNIE :)))
AREK.M

Dołączenie: 04 Kwi 2010, 17:31
Wyznanie: EWANGELICKO -AUGZBURSKIE

Postprzez ewa » 06 Kwi 2010, 19:17

Postanowiłam dołączyć do DeFragmEntacji. Uważam się za osobę szczęśliwą, ale niestety coraz częściej odzywa się samotność. Najbardziej doświadczam jej w okresie świąt. To chyba zmobilizowało mnie do napisania. Jestem już po 30, nawet bliżej 40. Nie wiem dlaczego tak się stało,że nadal nie spotkałam właściwej osoby. Nie należę do zbyt śmiałych ani rozmownych osób. Uważam, że jestem raczej sympatyczną osobą i chyba wcale nie brzydką.Mam swoje cele i marzenia, do których dążę, a raczej, które Pan Bóg pomaga mi osiągnąć i zrealizować. Jeżeli ktoś miałby ochotę ze mną nawiązać kontakt to podaje adres ewab1412@wp.pl. Na pewno odpiszę.
ewa

Dołączenie: 06 Kwi 2010, 10:38
Wyznanie: ewangelicko-augsburskie

Postprzez julka7094 » 07 Kwi 2010, 09:59

Jestem 31-latką z okolic Cieszyna. Jestem osobą wykształconą, szczerą, sympatyczną, ładną, zaangażowaną w moim zborze, ale mam też oczywiście swoje wady – jak każdy :) . Lubię czytać książki, chodzić po górach, jeździć na rowerze, uczyć się obcych języków, tańczyć, pracować w pasiece z miodem i pszczołami. Ale ponad to wszystko lubię Pana Boga. Chętnie poznam mężczyznę w podobnym wieku, dla którego Bóg jest czymś więcej niż niedzielnym obowiązkiem. Nie szukam „ideału” ale kogoś kto jest gotowy na wysiłek potrzebny do budowania relacji, ale oczywiście trochę romantyzmu też nie zaszkodzi ;) . Zapraszam do pisania: julka7094@wp.pl
julka7094

Dołączenie: 07 Kwi 2010, 09:10
Wyznanie: ewangelicko-augsburskie

Postprzez Aneta » 03 Maj 2010, 21:36

Witam,
Mam na imię Aneta. Jestem osobą nawróconą od kilkunastu lat, wyznania protestanckiego. Moim marzeniem i pragnieniem jest wejście w relację z drugą osobą, prowadzącą do małżeństwa. Wierzę, że w końcu znajdę.... Pogodna, zaradna, wierna, uczuciowa. Mieszkam i pracuję w Lublinie, po trzydziestce ... Zapraszam serdecznie... Czekam na listy: aneta17@onet.eu
Aneta

Dołączenie: 03 Maj 2010, 21:20
Wyznanie: protestanckie

Postprzez Anka » 11 Maj 2010, 19:34

witam
Mam 29 lat i mieszkam na śląsku cieszyńskim. jestem osoba szczerą miłą lubie spacery po górach. Moją wada jest nieśmiałośc ale każdy ma jakieś wady. Chciałabym poznać kawalera wyznania ewangielickiego ze śląska cieszyńskiego wieku do 33 lat.
e-mail: anka816@op.pl
Anka

Dołączenie: 09 Paź 2009, 19:55
Wyznanie: ewangielickie

Postprzez krzysieksing » 29 Maj 2010, 17:22

witam wszystkich!
Mam trzydzieści parę lat i mieszkam na śląsku. Jestem osoba szczerym i miłym facetem. Moją wada jest nieśmiałośc ale każdy ma jakieś wady. Chciałbym poznać pannę wyznania ewangielickiego ze śląskiego wieku do 33 lat.
Jeśli ktoś jeszcze jest samotny a szuka przyjaciela to też niech pisze!
email KRZYSIEKSING@INTERIA.PL
krzysieksing

Dołączenie: 29 Maj 2010, 16:57
Miejscowość: śląska
Wyznanie: EWANGELICKO AUGSB.

Samotna... Samotny...

Postprzez misiek » 30 Maj 2010, 10:01

Witam
Mam 23 lata, 182cm wzrostu, niebieskie oczy i mieszkam niedaleko Bielska-Białej. Podobnie jak przedmówcy należę do osób nieśmiałych. Od imprezowania na dyskotekach i chodzenia po klubach wolę spacer lub wyjście do kina, teatru. Część osób uzna to za minus, ale taki już jestem.
Chciałbym poznać pannę wyznania ewangelickiego, najlepiej z śląska cieszyńskiego.

e-mail: ms0604@gmail.com
Ostatnio edytowany przez misiek, 04 Cze 2010, 19:59, edytowano w sumie 1 raz
misiek

Dołączenie: 30 Maj 2010, 09:54
Wyznanie: ewangelickie

PoprzedniaNastępna

Powróć do Poznajmy się

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość